Cine suntem?
Professional IT este o firma tanara, infiintata in 2007, care are ca obiect principal de activitate crearea de infrastructuri IT, cat si extinderea sau optimizarea sistemelor informatice deja existente. Firma noastra se adreseaza tuturor categoriilor de clienti: persoane juridice, persoane fizice si institutii de stat.
Ce oferim?
Informatiile de ultima ora din sectorul IT, recomandari cu privire la cele mai potrivite alegeri raportate la cererea si necesitatile clientilor, o gama vasta de servicii, solutii complexe pentru institutii si companii, toate acestea si multe altele sunt prezente in permanenta la dispozitia clientilor nostri.
    Apeland la serviciile firmei Professional IT, veti beneficia de:
  • calitate - punem accent in primul rand pe calitate;
  • profesionalism - diferenta o face profesionalismul cu care abordam si realizam orice lucrare;
  • preturi minime - avem cea mai buna oferta de pe piata;
  • eficienta - toate proiectele sunt realizate in functie de necesitatile clientului.
De ce noi?
» Pentru ca suntem o echipa de tineri ingineri, dornici si capabili sa contribuim la succesul dumneavoastra.
» Imbinarea intre profesionalism, calitate si seriozitate., disponibilitatea si flexibilitatea, dorinta de autodepasire, sunt valorile care caracterizeaza intreaga echipa Professional IT.
» Calitatea ridicata a produselor si serviciilor pe care le oferim pentru a satisface cerintele clientilor este preocuparea noastra permanenta.
Obiective
» Transformarea resurselor noastre materiale si intelectuale in produse si servicii utile pentru beneficiarii nostri, astfel incat acestia sa devina clienti permanenti.
» Diversificarea serviciilor asigurate clientilor nostri si perfectionarea continua a celor deja existente.
© 2007-2024. Professional IT